Linket er personligt og virker i 3 dage. Du skal ikke bruge en adgangskode. Har du ikke bedt om dette, kan du ignorere mailen.
Linket giver kun adgang til denne fest. Du kan sende et nyt link til værten, hvis det udløber, og du ser i ændringsloggen, når værten har åbnet det første gang.